Katalog informacij

 

Politika zasebnosti

Evropska uredba GDPR prinaša nekatere pomembne novosti, saj uporabnikom daje široke pravice in popolno kontrolo nad njihovimi osebnimi podatki.

 

Varovanje osebnih podatkov

V primeru, da nam osebno, preko spletne strani, po e-pošti ali kakorkoli drugače ponudite katerikoli osebni podatek, bomo skladno z uredbo GDPR, spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja podatkov je naslednja:

 

Podatki, ki jih imamo

Vaše podatke smo pridobili iz javno dostopnih virov na spletu ali pa ste nam podatke zaupali z izpolnitvijo obrazcev, telefonsko, preko elektronske pošte ali kako drugače.

 

Kako uporabljamo vaše podatke

Zbrane podatke uporabljamo za obveščanje in informiranje ter izvajanje storitev našega poslovanja. Vaš e-naslov lahko uporabljamo za pošiljanje obvestil, informacij in vabil povezanih z našimi storitvami, vključno z obvestili in informacijami, ki jih zahteva zakonodaja.

Če nam pišete na naš e-naslov, lahko vaš e-naslov, prejeto sporočilo in naš odgovor shranimo.

 

Hranjenje vaših podatkov

Vaše podatke bomo hranili tako dolgo, dokler bo vaš e-naslov aktiven, dokler boste koristili naše storitve oziroma dokler ne boste preklicali vašega soglasja. Vaše podatke bomo hranili in jih po potrebi uporabili za izpolnjevanje zakonskih obveznosti ali za reševanje morebitnih sporov.

 

Vaše pravice

Sprejemali bomo vse potrebne ukrepe, da zagotovimo varno obravnavo in uporabo vaših podatkov v skladu s to politiko zasebnosti. Imate pravico do dostopa vaših osebnih podatkov, s katerimi razpolagamo in pravico do popravka ali izbrisa le-teh. Hkrati imate pravico omejiti uporabo vaših podatkov in pravico do prepovedi prenosa vaših osebnih podatkov na tretjo osebo.