Brezplačna spletna delavnica ''Veljavni ukrepi po PKP9 in izpolnjevanje pogoja PCT ter nošenja mask''

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi na brezplačno spletno delavnico ''Veljavni ukrepi po PKP9 in izpolnjevanje pogoja PCT ter nošenja mask'', ki bo potekala v sredo, 3. novembra 2021, s pričetkom ob 11. uri.

 

O veljavnih interventnih ukrepih, kot tudi izpolnjevanju PCT pogoja ter nošenju mask je bilo že veliko povedanega, pa vendar so, v luči nenehnih sprememb, vprašanja in dileme postale naša stalnica. Zato bomo spletni seminar posvetili razjasnitvi dilem o še veljavnih ukrepih PKP9 (predvsem ukrepu subvencioniranja skrajšanega polnega delovnega časa) kot tudi zadnjemu odloku, ki določa uporabo ukrepa PCT in nošenja mask, kar vse je v trenutnih razmerah pomembno za pravilno delovanje delodajalcev in samostojnih podjetnikov.

Delavnica je namenjena:

Podrobna vsebina delavnice:

  1. Še veljavni ukrepi po PKP9.
  2. Nadomestilo plače za skrajšani polni delovni čas upoštevaje pogoj PCT.
  3. Izpolnjevanje pogoja PCT.
  4. Uporaba zaščitne maske.
  5. Diskusija in odgovori na vprašanja udeležencev.

Iskali bomo predvsem odgovore na vprašanja:


Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence.


Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na naslednji povezavi: https://forms.gle/1naFnoYcQVD73sdV9 do torka, 2. 11. 2021 oz. do zasedbe mest.

Delavnica bo trajala približno 3 šolske ure.


Na e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi, boste pred izvedbo prejeli povezavo za udeležbo na delavnici in gradivo.


Izvajalka: Nina Ličar, univ. dipl. pravnica, samostojna strokovna sodelavka-pravnica pri Združenju delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije (ZDOPS), ki je hkrati tudi predstavnica delodajalcev v delovnih in pogajalskih skupinah za aktualno delovno pravno zakonodajo ter z dolgoletnimi izkušnjami pri sodnem zastopanju delodajalcev na področju delovnega prava, socialne varnosti in civilnega prava.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!    

      

Vabilo v originalu.

 

Svetovalka SPOT svetovanje Savinjska

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.