Vabilo na ogled in izmenjavo dobrih praks ter mreženje podjetnikov Savinjske regije

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vabi vsa zainteresirana podjetja Savinjske regije, da se jim pridružijo na dogodku ''Ogled in izmenjava dobrih praks ter mreženje podjetnikov Savinjske regije'' z namenom povezovanj – mreženj in odpiranja novih poslovnih priložnosti, ki bo v petek, 26. oktobra 2018.

 

Dogodek je namenjen vsem podjetnikom in potencialnim podjetnikom Savinjske regije, ki si želijo vzpostaviti nove poslovne povezave v regiji in si s soudeleženci dogodka izmenjati izkušnje. Ogled podjetij Steklarne Rogaška d.o.o. in orglarske delavnice Antona Škrabla s.p. nam bo omogočil vpogled v uspešne podjetniške zgodbe, ki s svojim odličnim poslovanjem puščajo svoj pečat izven meja Slovenije. Z ogledom Učnega poligona za samooskrbo Dole, ki je primer inovativnega in raziskovalnega dosežka, pa bomo spoznali raznovrstne pristope trajnostnega načina življenja.

 

Program dogodka:

 

Udeležba (organizacija, vodenje, prevoz in vstopnine za oglede) na dogodku je brezplačna za vse udeležence. Stroške prehrane krijejo udeleženci sami.

 

Prijave se zbirajo po elektronski pošti na barbara.mesarec@ozs.si najkasneje do petka, 19. 10. 2018. Število prijav je omejeno do zasedbe mest na avtobusu.

 

Dodatne informacije dobite na e-naslovu: barbara.mesarec@ozs.si ali na tel. številki 03 712 05 00.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

 

Vabilo in prijavnica