Srečanje prevozniških družin in prevozniških podjetij Slovenije 2018

Vabimo vas, da se nam pridružite na vseslovenskem srečanju prevoznikov, članov Sekcije za promet pri OZS in Združenja za promet pri GZS.

 

Osnovna ideja srečanja je medsebojno druženje slovenskih prevoznikov in medgeneracijsko povezovanje, prav slednje pa je danes še kako pomembno, saj generacija, ki je ustanovila in proslavila večino današnjih uspešnih prevozniških podjetij, počasi odhaja v pokoj. Zadaj že stoji mlada generacija, ki bo podjetja in dejavnost razvijala naprej, nujno pa je, da se med seboj spozna in z roko v roki nadaljuje prizadevanja, ki so jih zastavili že njihovi očetje. V družinska podjetja, še posebej prevozniška, je praviloma vpeta celotna družina, zato je prav, da se v celoti spoznajo tudi med seboj. Srečanje, kakršno je bilo in bo tudi v prihodnje, je pravo okolje za prijetno druženje in izmenjavo izkušenj ter sklepanje tako poslovnih dogovorov kot novih prijateljstev družinskih članov vseh generacij.

 

Številni razstavljavci so za vas pripravili bogato sejemsko ponudbo.

Srečanja se bodo udeležili tudi ugledni predstavniki, ki so kakorkoli povezani s prevozniškim sektorjem doma in v tujini.

K udeležbi na srečanju so povabljeni vsi vaši družinski člani, pri čemer bo poskrbljeno za brezplačno hrano, pijačo in zabavo (skupina Viktory in ansambel Gadi). Dogodek bo povezoval humorist Peška.

 

OBVEZNA JE PREDHODNA PRIJAVA na srečanje preko spletnega naslova: tukaj

(ali: https://www.gzs.si/srecanjeprevoznikov/Obrazec/Prijava  )

 

Več o samem dogodku: tukaj (ali https://www.gzs.si/srecanjeprevoznikov/ )

 

Vabljeni!