Kongres kozmetikov

Sekcija kozmetikov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira KONGRES KOZMETIKOV, ki bo potekal v soboto 1. in nedeljo 2. aprila 2017 v Hotelih Bernardin v Portorožu.

 

Za člane pripravljamo zanimiv program z aktualnimi temami. V preddverju dvorane Europa se bo predstavilo veliko pokroviteljev in razstavljavcev, kjer bodo predstavili različne kozmetične izdelke in opremo za kozmetične salone. Že prvi dan kongresa bo Katarina Železnik Logar udeležencem predstavila  popis obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu in obvezne interne akte za delodajalce, ki jih bodo na kongresu prejeli udeleženci. Predstavnica zavoda za zaposlovanje RS bo na kratko govorila o ukrepih, spodbudah in stanju brezposelnih na področju kozmetike. Častna gostja kongresa bo članica CIDESCO gospa Christine Scheib iz Švice, ki nam bo predstavila novo face metodo za mlajši izgled obraza. Med drugim bomo predstavili novosti iz področja manikure in področja naprav, za uporabo v kozmetičnih salonih.

Poleg ostalih razstavljavcev  bosta novosti predstavila tudi dva generalna pokrovitelja:
- Kozmetika Afrodita, ki bo predstavila dermo-kozmetične izdelke za napredno anti-age nego obraza.
- Bella by Nives z London lash Professional, ki bo predstavila trende novosti in nevarnosti nestrokovne izvedbe podaljševanja trepalnic.

V soboto zvečer bo druženje ob glasbi v restavraciji hotela.

V nedeljo bo Matej Špehar govoril kako omrežiti stranke na spletu in jih pripeljati v salon. Mojca Janežič bo predstavila vse o različnih pilah in tehnikah piljenja. Zaključili bomo s predavanjem Tine Lasič Andrejevič o ličenju za različne priložnosti v okolju osebnih storitev in kako uspešno prodajati izdelke strankam.

V hotelu so pripravili za udeležence kongresa ugodnejše cene. Kontakt za rezervacijo sobe je: booking@bernardingroup.si, oziroma telefon  05/6907000, ob rezervaciji morate povedati, da ste udeleženci kongresa. 

Vabilo in program bomo poslali vsem članom sekcije po e-pošti in ga objavili na spletni stani sekcije.  V kolikor pa bi katero podjetje želelo sodelovati kot pokrovitelj ali razstavljavec strokovnega srečanja, lahko kontaktira sekretarko sekcije preko e-naslova vlasto.markoja@ozs.si. Razstavljavcev je že veliko zato pohitite, saj je število mest omejeno.

Kotizacija za člane Sekcije kozmetikov in zaposlene:     
- 50,00 € (DDV vključen), za dvodnevni kongres po programu*
- 30,00 € (DDV vključen), za udeležbo na kongresu samo 1 dan, brez večerje
- 30,00 € (DDV vključen), za udeležbo samo na družabnem večeru (večerja z glasbo)
 Za člane OZS krije stroške do polne cene Sekcija kozmetikov, pokrovitelji in razstavljavci.

Ostali udeleženci
- 120,00 € (DDV vključen), za dvodnevni srečanje po programu (polna cena kongresa)

Za vsa vprašanja se lahko obrnete na sekretarko sekcije pri OZS, ga. Vlasto Markoja, telefon 01/ 58 30 571,

Vljudno vabljeni!