Jesenska strokovna ekskurzija v Prekmurje

Kot že vrsto let, smo tudi letos za člane zbornice in pri njih zaposlene pripravili strokovno ekskurzijo, ki bo potekala v petek, 18. novembra 2016.

 

Sekcija elektro dejavnosti, sekcija kovinarjev, sekcija frizerjev in sekcija gradbincev so pripravile za svoje člane in vse člane zbornice strokovno ekskurzijo v Prekmurje z ogledom obrata Ilirije in podjetja Roto.


Ekskurzija bo potekala v petek, 18. novembra 2016.

Predviden program in potek ekskurzije:

-

Zjutraj, 18. 11. 2016, odhod avtobusa iz avtobusne postaje Žalec;

-

vožnja  proti Lendavi;

-

med potjo sledi malica v lokalnem gostišču (nekaj na žlico);

-

sledi vožnja do Lendave in ogled tovarne Ilirija;

-

po ogledu sledi vožnja do razglednega stolpa Vinarium in vzpon na stolp;

-

nato še malo vožnje po slikoviti prekmurski pokrajini  do Polane;

-

ogled proizvodnje podjetja Roto;

-

po ogledu podjetja sledi degustacija odličnih prekmurskih vin;

-

primeren zaključek ob dobri hrani in pijači;

-

povratek v Žalec (predviden prihod v poznih večernih urah).

 

Cena ekskurzije za člane zbornice s poravnanimi obveznostmi (članarina) je 20 evrov. Ista cena velja tudi za zaposlene, za katere vplačujete prispevek v zbornični sklad za izobraževanje. Vsi ostali udeleženci ekskurzije poravnajo strošek ekskurzije v višini sorazmernega dela polne cene in znaša 45 evrov. Fakture za udeležbo na ekskurziji boste prejeli od izvajalca le-te (Komptur), tako da boste lahko strošek ekskurzije uveljavljali kot davčno priznan odhodek.

  

CENA ekskurzije vključuje: avtobusni prevoz na omenjeni relaciji, gostinske storitve po programu - malica, večerja, degustacija vin ter vstopnine in oglede.

 

Za udeležbo na ekskurziji se lahko prijavite po e-pošti na naslov barbara.mesarec@ozs.si ali zzg.zalec@ozs.si, telefonsko na številko 03 712 05 00 ali osebno v tajništvu zbornice do zasedbe mest na avtobusu, oziroma najkasneje do 11. novembra 2016. Po zaključku prijav bo vsem prijavljenim posredovan podrobnejši potek ekskurzije s časovnico..