Vabilo na brezplačno spletno delavnico ''Kako hitro in enostavno uporabim orodja umetne inteligence (AI) v trženju in prodaji?

Območna obrtno-podjetniška zbornica-Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vas v okviru JR podporno okolje 2023 (SPOT Svetovanje Savinjska) vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom Kako hitro in enostavno uporabim orodja umetne inteligence (AI) v trženju in prodaji?, ki bo potekala v petek, 6. 10. 2023, s pričetkom ob 9. uri, preko konferenčnega orodja Zoom.


V današnjem digitalnem svetu umetna inteligenca (AI) postaja nepogrešljiv pomočnik v trženju in prodaji. Na delavnici boste spoznali, kako vam lahko AI pomaga pri različnih vidikih poslovanja in tudi, da AI ni samo Chat GPT.

Delavnica je namenjena:

Kaj se boste naučili na delavnici:

  1. Ustvarjanje slik in grafičnih materialov z AI - Kako lahko AI avtomatsko generira grafične elemente, filtre in oblikuje slike glede na dane parametre?
  2. Pisanje e-mailov in sporočil z AI - Kako lahko AI pomaga pri pisanju e-mailov in sporočil s predlogi besedila ter izboljšanjem slovnice?
  3. Izboljšanje vaših promocijskih, prodajnih in drugih besedil ter uporaba tujih jezikov.
  4. Priprava člankov ter objav za družabna omrežja z AI.
  5. Omejitve in pasti AI.

Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence.

Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na naslednji povezavi: tukaj, do srede, 4. 10. 2023 oz. do zasedbe mest. Delavnica bo trajala približno 3 ure.

Na e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi, boste pred izvedbo prejeli povezavo za udeležbo na delavnici in gradivo.

Izvajalka: Biserka Kišič, KISIK Komunikacije s.p., predavateljica z 20 letnimi izkušnjami na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Ker ima  izkušnje v mednarodnem in slovenskem poslovnem okolju, ste lahko prepričani v pridobitev novega, zanimivega in predvsem uporabnega znanja za vaše poslovanje.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!              

Vabilo

 

SPOT svetovalka

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.